Neuvoja puutarhan parantamiseksi

puiden leikkaus kuva

Neuvontakäynnin aikana saat yksilöllisiä neuvoja ja ohjeita oman puutarhasi hoitoon tai ongelmakohtiin. Jos haluat itse leikata marjapensaat tai siirtää kasveja, mutta et ole varma miten aloittaa, opastan alkuun. Voit myös varata neuvonta-ajan muita puutarhan ja pihan hoito-ohjeita tai kasvien istutusohjeita varten.

Puutarhaneuvonta avaa pihasi mahdollisuudet

Neuvontakäynti sopii hyvin myös pieniin suunnittelukohteisiin, joissa ei ole tarkoitus suunnitella tai rakentaa koko pihaa. Kaipaat ehkä pihaasi jotakin pientä lisää: erikoisen puun, väriä tai näkösuojaa. Varaa silloin puutarhaneuvontakäynti ja mietitään sopivaa ratkaisua ilman varsinaista pihasuunnitelmaa.

Pensaiden ja puiden suunnittelu

Pensaiden ja puiden muodon suunnittelu, istutukset ja hoitoleikkaukset aiheuttavat usein päänvaivaa kotipuutarhurille. Puutarhaneuvonta on helppo tapa välttää ongelmat tässäkin kohtaa.

Ammattitaitoinen puutarhuri tietää eri pensaiden suunnittelusta, sekä osaa avustaa eksoottisempienkin puulajien hoitoleikkauksissa. Puutarhaneuvonnan ei tarvitse kuitenkaan keskittyä vain yhteen ongelmaan. Käynnillä voidaan käsitellä tarvittaessa vaikka koko piha ja siksipä hinta on kiinteä, jotta saadaan kaikki tarvittava käytyä läpi.

KASVILLISUUS ja VIHERRAKENNUS -ohjeita
PIHAN SUUNNITTELU ja PIHANHOITO -ohjeita ym. 
Voimme myös sopia neuvontakäynnin puutarhaostoksille tai taimistolle!
kasvilava

Puutarhaneuvontakäynti kohteessa kestää yleensä 1-2 tuntia. Hinta: 95 € (sis. alv.24%)


Lisää puutarhanhoitoneuvoja sivuillamme: