Puutarhuri Tampere

Ammattitaitoinen puutarhuri kaikkia pihan ja puutarhan kunnostus- ja hoitotöitä varten.

Piha ja puutarha pysyy kunnossa kun osaava puutarhuri hoitaa sen. Puutarhurin palvelut ovat hyvä vaihtoehto niin pienen kuin suurenkin pihan hoitamiseen. Ammattitaitoinen puutarhuri osaa nimittäin tehdä pienestäkin rivitalon pihasta viihtyisän, tai huolehtia tehokkaasti suuremmastakin maatalon pihasta.

Puutarhaneuvonta

Jos sinulla on puutarha ja kova into, mutta et ehkä ole varma mitä pitäisi tehdä,  tai mistä pitäisi aloittaa. Tällöin puutarhurin neuvontakäynti on oikea ratkaisu. Puutarhaneuvonnalla pääset helposti ja nopeasti alkuun. Lisäksi saat hyvän kuvan puutarhasi eri mahdollisuuksista, sekä kyseisiin kasvuolosuhteisiin sopivista kasveista. Hyviä neuvoja kun ei voita mikään.

Puiden, pensaiden ja pensasaitojen leikkaukset. Nurmikon hoito- ja perustustyöt.

Puutarhuri huolehtii halutessasi niin puiden, pensaiden ja pensasaitojen leikkauksista, kuin nurmikon hoitotöistäkin. Teemme myös isommat muutokset ammattitaidolla aina suunnittelusta ja puutarhaneuvonnasta toteutukseen. Ohessa esimerkkikuva, jossa istutussuunnitelman ja puutarhaneuvonnan päätteeksi päätettiin antaa kaikki pihan perustustyöt ammattitaitoisen puutarhurin hoidettavaksi. Lopputulos on huomattavasti viihtyisämpi kuin aiempi villiintymään päässyt piha. puutarhan kunnostus 1puutarhan kunnostus 2 Aina ei näinkään radikaalia muutosta tarvita. Jo rikkakasvien kitkennällä, puiden ja pensaiden leikkauksella voidaan saada ihmeitä aikaan.

Miksi  puita pitäisi leikata? Miten niitä pitäisi leikata?

Puutarhaneuvonta ja pensaiden suunnittelu ovat puutarhurin perustehtäviä. Puiden ja pensaiden leikkaaminen on tärkeää niiden muotoilun ja kasvun kannalta. Vielä tärkeämpää on kuitenkin oikeaoppinen leikkaus.
Puunleikkuu miksi puita leikataan-kuva!

Puutarhuri Tampere

Laitetaan pihasi kuntoon. Ota yhteyttä! Sähköpostilla: maaret(at)kevat.net tai perinteisesti puhelimella 045-112 50 66