Pihatyöt

Hoidamme kattavasti ja ammattitaidolla kaikki pihaasi liittyvät pihatyöt. Olipa kyse viherrakentamisesta, hoitotyöstä, suunnittelusta tai neuvonnasta.

Ei niin pientä asiaa, etteikö kannattaisi kysyä puutarhurin neuvoa!

Omalla kalustolla hoidamme kuntoon pihan kuin pihan. Suuremmissa viherrakennusprojekteissa käytämme yhteistyökumppaniemme apua, jolloin suuretkaan työmaat eivät aiheuta ongelmaa. Ei orapihlaja-aitaakaan kannata lähteä kaivamaan pois lapiolla vaan apuun on kutsuttava järeämpää kalustoa. Pihatyöt tehdäänkin aina tilanteeseen parhaiten sopivalla kalustolla  kaivinkoneesta lapioon.

Pihatyöt

Kun pihaa hoidetaan jatkuvasti,  hoitotyö pysyy mielekkäänä ja piha kauniina. Mikäli piha on hoitamattomana päässyt villiintymään, voimme yhdessä tehdä pihallesi hoitosuunnitelman, josta on helppo lähteä pihaa uudistamaan. Halutessanne voimme tehdä pihan ”alkuraivauksen”, jolloin ylläpitohoitoa on helppo jatkaa.

Pihasuunnitelma

Myös pihanhoitotöissä pihasuunnitelma on oiva apuväline. Kun pihasuunnittelija tekee suunnitelmaa, siinä otetaan huomioon myös pihan jatkohoito ja asukkaiden innostus pihatöihin. Jokainen piha vaatii hoitoa, mutta erilaisilla kasvi- ja materiaalivalinnoilla voidaan huomattavasti vaikuttaa siihen kuinka paljon hoitoa vaaditaan.

Pihojen kokonaisvaltainen toteutus

Pihasuunnittelija on mukana pihan toteutuksessa aina tarvittaessa, pihaprojektin alusta loppuun. VArmistamassa, että asiakkaan toiveet toteutuu ja yllättävissä tilanteissa miettimässä toteutusratkaisuja.