Pihasuunnittelu Tampere

Pihoja on monenlaisia. Pihasuunnitelma on tehty juuri sinun pihaasi!

suunnitelma3

Ammattimaisella suunnittelulla saadaan pihasta sen parhaat puolet kukoistamaan. Hyvä pihasuunnitelma on aina tehty asiakkaan toiveita kunnioittaen ja huomioiden pihan rajoitteet ja mahdollisuudet yksilöllisesti. Pihasuunnitelmaa ei koskaan voida tehdä näkemättä kohdetta.

Pihasuunnittelu Tampereen alueella

Toimimme Tampereen talousalueella käsittäen Nokia, Ylöjärvi, Pirkkala, lempäälä, Sastamala. Mahdollisuuksien mukaan pihasuunnittelua tehdään pidemmälläkin, varsinkin talviaikaan kalenteri tämän mahdollistaa.

Yksilöllisen pihasuunnitelman sinulle toteuttaa Maaret Järvinen. Yrittäjä, joka on tehnyt pihasuunnitelmia sekä pihojen toteutuksia ja hoitotöitä vuodesta 2009. Toiminta on keskittynyt Tampereen alueelle, mutta pihasuunnitelmia on tehty ympäri Pirkanmaata. Katso pihasuunnittelun hinnastomme.

pihasuunnitelma

Pihasuunnittelusta ilo irti S-EtukortillaS-EtuVisacmykPIRKA!

Vuodelle 2019 voimme tarjota uusille pihasuunnitteluasiakkaillemme pihasuunnitelman 10% alennuksella s-etukortilla. Tämän lisäksi voimme yhteistyössä Nokian Kodinterran kanssa tarjota 15% alennuksen kaikkiin suunnitelmaan kuuluviin kasveihin (*)

(*pihasuunnitelman s-omistajahinta on 630 euroa, ei kerrytä s-bonusta.  Taimialennus koskee Nokian Kodin terrasta saatavilla olevia kasveja. Alennus koskee yhtä ostokertaa suunnitelman mukaisista kasveista)

Ota yhteyttä

Pihasuunnittelu kannattaa aloittaa hyvissäajoin!Puutarhuri

Pihasuunnittelu Tampere

Sähköpostilla: maaret(at)kevat.net

tai perinteisesti puhelimella 045-112 50 66

https://www.yrittajat.fi/sites/default/files/sy_jasenyritys2019_su_175x88_0.png