Pihasuunnittelu – TALVITARJOUS

Tarjoamme kiireisimmän pihasesongin ulkopuolella toteutetut pihasuunnitelmat kilpailukykyisellä hinnalla 810,00 €.

pihasuunnittelu
pihasuunnitelma
pihasuunnittelija
piha
tarjous
hinta

Pihasuunnitelma toteutetaan talven aikana, maaliskuun loppuun mennessä. Tarkemmat tarjoushinnan ehdot luetteloituna alempana kohdassa toimitusehdot.

Pihasuunnittelman sisältö vastaa normaalihintaista pihasuunnitelmaa: pihasuunnitelma


Pihasuunnitteluprojektit aloitetaan kartoituskäynnillä kohteessa, jossa keskustellaan toiveista ja ideoista sekä toteutusmahdollisuuksista suunniteltavaan pihaan liittyen.

pihasuunnittelu
pihasuunnitelma
pihasuunnittelija
piha
tarjous
hinta
Talven aikana toteutettavan pihasuunnittelun kohteet pyritään kartoittamaan marraskuun aikana ja kohteesta riippuen lumitilanteen mukaan.

Kartoituskäynnillä suunnittelija tutustuu pihaan, mahdollisesti olemassa olevaan kasvillisuuteen ja rakennuksiin. Lisäksi kartoituskäynnin aikana keskustellaan, mihin pihaa halutaan käyttää ja miltä sen toivotaan näyttävän. Pihasuunnitelman kartoituskäynnistä suunnittelija ei toimita mitään kirjallista materiaalia asiakkaalle.


Pihasuunnitelma – talvitarjous TOIMITUSEHDOT:

Talven aikana toteutettujen pihasuunnitelmien tarjoushinta on voimassa, kun suunnitelma toteutetaan marras-maaliskuussa. Kommentoinnit pihasuunnitelman luonnoksiin asiakkaalta viim. maaliskuun alkuun mennessä.

pihasuunnittelu
pihasuunnitelma
pihasuunnittelija
piha
tarjous
hinta

Tarjoushinta koskee vain uusia tilauksia 1.11.2023 – 1.2.2024 välisellä ajalla, koko pihasuunnitelmaa, ei pelkkää luonnosta.

Omakotitalo- tai rivitaloasuntopiha, tontin koko alle 2000 m2.

Tilaaja toimittaa suunnittelijalle seuraavat lähtötiedot, normaalin pihasuunnittelu -projektin mukaisesti: pihasuunnittelu
– mitoiltaan paikkaansa pitävä asemapiirustus (erilliset mittauskäynnit 50 €/h)
– asuinrakennuksen pohjapiirustus ja julkisivukuvat
– mahdolliset maaperäanalyysit, puustokartoitus, liittyvät suunnitelmat (esim. katusuunnitelma) yms.


Suunnitelmien ja suunnitelma-asiakirjojen laatiminen:
Suunnitelma tehdään kohteesta tilaajan antamien tietojen perusteella. Suunnittelu aloitetaan, kun kaikki tarvittavat lähtötiedot on toimitettu.
Suunnittelijalla on oikeus purkaa sopimus mikäli tilaaja ei toimita sovittuja lähtötietoja. Tällöin laskutetaan kartoituskäynti (95 €). Tilaajalle toimitettu luonnos laskutetaan normaalin hinnaston mukaisesti.
Tilaajan tulee kommentoida esitettyä suunnitelmaluonnosta maaliskuun alkuun mennessä, jonka jälkeen suunnittelija tekee suunnitelman valmiiksi toimitetun luonnoksen perusteella. Huhtikuun 2024 alusta lähtien pihasuunnitelma laskutetaan normaalin hinnaston mukaisesti, jos asiakas ei ole luonnosta kommentoinut pihasuunnittelun hinnat

Matkakulut 0,6 €/km yli 25 km osalta. Hinnat voimassa vuoden 2023-2024. Muut lisätyöt hinnastomme mukaan. Pihasuunnittelu Kevät:llä oikeus hinnanmuutoksiin.


Suunnittelija: Maaret Järvinen / Pihasuunnittelu Kevät
Puhelin: 045 112 5066
Sähköposti: maaret@kevat.net

blogi