PIHAN TOTEUTUS

Pihaprojektit aloitetaan aina henkilökohtaisella kartoituskäynnillä, jonka jälkeen saat kustannusarvion ja aikatauluehdotuksen toteutuksesta.

Piharakentamisprojektit viedään läpi tutulla porukalla kokonaisuudessaan yhdessä pihasuunnittelijan kanssa. Tunnet kaikki pihallasi työskentelevät ammattilaiset.

PIHOJEN TOTEUTUS – Piharakentamista pohjatöistä kukkien istuttamiseen

Pihan uudistuksessa, kuten muissakin töissä on tärkeätä tehdä pohjatyöt huolella. Näin annetaan pihalle parhaat mahdollisuudet selvitä kesän helteistä ja talven pakkasista.

Terassit, kiveykset, istutusalueet… kaikki vaativat hyvät, joskin erilaiset pohjarakenteet!

Työvälineet on aina valittava tapauskohtaisesti. Viiden tonnin kumitelakaivurilla päästään moniin pihoihin.

Pihaa voidaan uudistaa pieni pala kerrallaan tai myllätä kaikki kerralla. Kun aloitetaan pohjatyöt on tärkeää tietää, mitä mihinkin tulee… Näin saadaan kerrasta oikeanlaiset pohjatyöt oikeaan paikkaan. On siis tärkeää, että on pihasuunnitelma, jota lähdetään toteuttamaan.

Pihasuunnitelman avuksi ottaminen pihan toteutukseen ennen kaivinkonetta säästää ylimääräisiltä maansiirtotöiltä, eli käytännössä rahaa, aikaa ja hermoja.

Pohjarakenteet kiveyksille, istutusalueet ja nurmikon kasvualusta yms. tulee tehtyä suunnitelman avulla oikeisiin kohtiin ja syvyyteen. Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha on viihtyisä ja toimiva pitkän aikaa, sekä lisää koko talon arvoa!


PIHALLE SAADAAN UUTTA ILMETTÄ MUURIKIVILLÄ ja ISTUTUSALTAILLA
Antiikkimuurin suunnittelu ja kivetys

Rinteissä maa kuivuu herkästi ja esim. nurmenleikkuu on hankalaa. Pengertämällä rinnettä tai

rakentamalla istutusaltaita saadaan rinne tuettua ja kasvualustan multakerroksesta vahvempi. Vihreyttä saadaan silloin istutettua myös paikkoihin, joissa kasvit eivät menestyisi muuten.


ISTUTUSTYÖT

Puutarhurit ja hortonomit hoitavat pienet ja suuret istutustyöt, kokonaisuutena tai pihanosaan. Neuvoja kasvivalintoihin tai vaikka taimitilauksiin sekä hoito-ohjeet istutuksen jälkeen


KIVITYÖT

Pihakiveys on näyttävä ja kestävä piharatkaisu. Vaihtoehtoja ja tyylejä löytyy runsaasti ja yhdistelemällä materiaaleja saadaan yksilöllisempiä lopputuloksia. Pihasuunnittelija auttaa tässäkin!


VUOSIEN VARRELLA TOTEUTETTUJA PIHOJA

https://blogi.kevat.net