PIHAN TOTEUTUS

Pihaprojektit aloitetaan aina henkilökohtaisella kartoituskäynnillä, jonka jälkeen saat kustannusarvion ja aikatauluehdotuksen toteutuksesta.

Piharakentamisprojektit toteuttaa Pirkanmaan pihakivi www.pihakivi.net laajan osaamisen tiimillä. Projekti viedään läpi tutulla porukalla kokonaisuudessaan yhdessä pihasuunnittelijan kanssa. Tunnet kaikki pihallasi työskentelevät ammattilaiset.

Maailman HELPOIN PIHAREMONTTI !

Anna meille budjetti pihatöihisi. Me huolehdimme työn alusta loppuun, sinun tarvitsee vain valmistautua nauttimaan uudesta pihastasi ja kauniista kesäpäivistä!

Haluamme tehdä piharemonttisi helpoksi ja vaivattomaksi. Käytännössä työ etenee seuraavalla tavalle:

  • Tapaaminen pihassasi. Käydään läpi budjetti, keskustellaan pihan toiminnoista, tyylistä, kasveista, kiveyksistä. Kaikesta, mitä pihaan toivotaan.
  • Pihasuunnittelija ja viherrakentaja laativat sinulle toimenpidesuunnitelman, jossa kerrotaan pihatoteutuksen eri elementit budjetin rajoissa.
  • Allekirjoitetaan sopimus ja käydään läpi aikataulu.
  • Pihan toteutus
  • Uudesta pihasta nauttiminen voi alkaa!

PIHOJEN TOTEUTUS – Piharakentamista pohjatöistä kukkien istuttamiseen

Pihan uudistuksessa, kuten muissakin töissä on tärkeätä tehdä pohjatyöt huolella. Näin annetaan pihalle parhaat mahdollisuudet selvitä kesän helteistä ja talven pakkasista.

Viherrakentamista kaivinkoneella

Työvälineet on aina valittava tapauskohtaisesti. Viiden tonnin kumitelakaivurilla päästään moniin pihoihin. Joskus tämäkin on liian iso, silloin minikuormaaja pystyy uskomattomiin suorituksiin ahtaissakin paikoissa.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on viherrakennus.jpg

Avantinkin ollessa liian iso on tartuttava lapioon!  
Isolla koneella saadaan tehokkaasti tehtyä töitä, mutta varsinkin vanhoja pihoja uudistettaessa kulkuväylät voivat olla ahtaita, jolloin on turvauduttava pienempään kalustoon.

Pirkanmaan pihakivi hoitaa kustannustehokkaasti kaivinkonetyöt, olivatpa ne sitten suurempia maansiirtotöitä tai ahtaissa paikoissa tehtäviä salaojan kaivuuta. Oikeankokoinen kalusto pihojen toteutuksessa oikeaan paikkaan varmistaa, että työ sujuu niinkuin on suunniteltu.

Pihaa voidaan uudistaa pieni pala kerrallaan tai myllätä kaikki kerralla. Kun aloitetaan pohjatyöt on tärkeätä tietää, mitä mihinkin tulee. Näin saadaan kerrasta oikeanlaiset pohjatyöt oikeaan paikkaan.

Terassit, kiveykset, istutusalueet… kaikki vaativat hyvät, joskin erilaiset pohjarakenteet! Vuosien varrella toteutettuja pihoja

Pihasuunnitelman avuksi ottaminen pihan toteutukseen ennen kaivinkonetta säästää ylimääräisiltä maansiirtotöiltä, eli käytännössä rahaa, aikaa ja hermoja.

Pohjarakenteet kiveyksille, istutusalueet ja nurmikon kasvualusta yms. tulee tehtyä suunnitelman avulla oikeisiin kohtiin ja syvyyteen. Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha on viihtyisä ja toimiva pitkän aikaa, sekä lisää koko talon arvoa!

PIHALLE SAADAAN UUTTA ILMETTÄ MUURIKIVILLÄ ja ISTUTUSALTAILLA
Antiikkimuurin suunnittelu ja kivetys

Rinteissä maa kuivuu herkästi ja esim. nurmenleikkuu on hankalaa. Pengertämällä rinnettä tai rakentamalla istutusaltaita saadaan rinne tuettua ja kasvualustan multakerroksesta vahvempi. Vihreyttä saadaan silloin istutettua myös paikkoihin, joissa kasvit eivät menestyisi muuten.

ISTUTUSTYÖT

Puutarhurit ja hortonomimme hoitavat pienet ja suuret istutustyöt, kokonaisuutena tai pihanosaan. Neuvoja kasvivalintoihin tai vaikka taimitilauksiin sekä hoito-ohjeet istutuksen jälkeen

KIVITYÖT

Pihakiveys on näyttävä ja kestävä piharatkaisu. Vaihtoehtoja ja tyylejä löytyy runsaasti ja yhdistelemällä materiaaleja saadaan yksilöllisempiä lopputuloksia. Pihasuunnittelija auttaa tässäkin!

VUOSIEN VARRELLA TOTEUTETTUJA PIHOJA

https://blogi.kevat.net