Pihakiveys on näyttävä ja kestävä piharatkaisu

Pihakiveys on helppohoitoinen ja kestävä pintamateriaali. Oikeanlaiset kivetykset kestävät hyvin Suomen talvet, vaikka ajan myötä routa saattaakin päästä tekemään tihutöitään. Tällöinkään itse kiveys ei kärsi ja haluttaessa kiveyksen pohja voidaan oikaista uudelleen sekä vanhat kivet latoa uudelleen.

Toteutettuja pihakiveyksiä

Kuvia joistakin vuosien varrella tekemistämme kivitöistä. Pihakiveystä suunniteltaessa pihasuunnitelma on oiva apu. suunnitelmasta saadaan suoraan kiveyksien pinta-alat, ladontamallit ja kiveyksen materiaalitiedot. Kalliiden materiaalien määrä saadaan optimoitua kun alusta asti tiedetään mitä ollaan tekemässä. Pihasuunnitelma ja tarjous valmiista kiveyksestä näppärästi samasta osoitteesta www.kevat.net/yhteystiedot/

Kivestä saadaan näyttäviä pengerryksiä, kiviportaita tai vaikkapa vaihtoehto puuterassille. Kiviportaat ovat aina yksilölliset ja varmasti kulutusta kestävät!

 

 

Tarvitsetpa pihallesi suurta tai pientä apua hoidamme kaikki suunnittelusta toteutukseen, opastuksesta tavaroiden toimitukseen! Palvelua pirkanmaalla, vaikka kauempaakin saa ottaa yhteyttä!

Yhteydenotto helposti ajanvarauskalenterin kautta: kevat.net/kalenteri, sähköpostilla: info@kevat.net tai perinteisesti puhelimella 045-1125066

Pihakiveyksiäkin tehdessä pihasuunnitelma on oiva apu ja tottahan meiltä onnistuva kaikki muutkin pihatyöt.